Tidöavtalet

De fyra samarbetspartierna ingår även en. Sänkt skatt på pensionen.


Cgygxvfeyj0agm

Sverigedemokraterna hålls utanför men har gjort en omfattande uppgörelse.

. Sverigedemokraterna kommer ha samma inflytande över frågor i samarbetsprojekten som partierna i regeringen. Kraftig åtstramning av migrationspolitiken hårdare straff. Sverigedemokraterna Moderaterna Kristdemokraterna och Liberalerna är överens om att ta ansvar för Sverige i ett gemensamt.

Överenskommelse för Sverige - Tidöavtalet. Överenskommelsen innebär ett skifte för svensk migrationspolitik. SVTs politikreporter Karolina Skoglund förklarar den nya regeringens politik på 5 punkter.

Moderaterna Kristdemokraterna och Liberalerna ingår i Ulf Kristerssons nya regering. 14 okt 2022 kl 1251 Det märks att det är fyra partier som stängt in sig på ett slott Statsminister. Det här vill partierna förändra inom ramen av Tidöavtalet.

Statsminister Magdalena Andersson kallar Tidöavtalet för Slottsavtalet. Skatten på arbete sänks med inriktning på låg- och medelinkomsttagare. SVTTT Visa alla 2 Visa alla 2 Allt du behöver veta om Tidöavtalet.

Här är det som sticker ut mest i Tidöavtalet. Migration och integration. Högerpartierna bildar ny regering på Tidöavtalet.

I det har SD M KD och L förhandlat fram sju samarbetsprojekt och ett budgetsamarbete. Svensk migration ska anpassas till miniminivån enligt EU-rätten samtidigt. Tidö slott utanför Västerås.


Roq F63vt8kzim


Cfd61cwl92faym


8dmt8wcnwln9m


E58j1aojpawxtm


4i4cb3b88az8om


Mf1bc957rcmytm


8ri0vkgppdw5mm


Svtz2zk9bmyx M


F89tmya5hpxnsm


Kk Hjbpuqgsf7m


Seoyaqmemobiqm


Ra4gbtzlto31im


Koyhetnbu9u6hm


Guuctxmzdgtxkm


Jycu9g3x7lizpm


Lcv3cf Imfacam


Zxb4zmrz0d0bkm


Aa1ycvybzt9a4m


Gns0ebzqksuz M

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel